Telefon: +40-332 402 770 | E-mail:

According

 

Brandul COMPAKT® este creat și dezvoltat de ACCORDING GROUP pentru a satisface cererea de materiale auxiliare pentru construcții, amenajări interioare și bricolaj, cu o gamă largă de produse la un înalt nivel calitativ.

 

Principalele categorii de produse comercializate sub brandul COMPAKT® sunt: spume poliuretanice, etanșanți siliconici, acrilici și polimerici, și respectiv adezivi profesionali.
Portofoliul de produse comercializate este în continuă extindere, fiind în directă corelație cu necesitățile tot mai complexe ale pieței de profil.
Concentrat pe nevoile clienților, COMPAKT® generează continuu valoare, oferind în permanență soluții profesionale exacte și inovative. COMPAKT® reunește o gamă largă de produse utilizate în sfera construcțiilor și amenajărilor interioare:

 

 

Produse COMPAKT®

Întrebări frecvente

Unde se regăsesc aplicațiile produselor COMPAKT?

Aplicațiile produselor COMPAKT se regăsesc la:

 • Uși, ferestre
 • Instalații de apă
 • Izolare
 • Asamblări, montaje generale
 • Etansări în industria automobilelor

Care sunt parametrii măsurabili în cazul unei spume poliuretanice COMPAKT?

Parametrii masurabili în cazul unei spume poliuretanice COMPAKT sunt:

 • Timp de tăiere/întărire - foarte rapid...etc
 • Volum de expandare - ridicat
 • Rezistență mecanică

 

Care sunt calitățile spumei COMPAKT?

Calitățile spumei COMPAKT sunt următoarele:

 • Timp de întărire/tăiere - foarte rapid
 • Jet continuu și constant
 • Nu curge de pe supapele verticale
 • Stabilitate dimensională
 • Calitate bună după perioada de grație
 • Volum de expandare - ridicat
 • Raport calitate-preț - optim.

Ce sunt etanșanții profesionali și la ce sunt utilizați?

Etanșanții siliconici tip COMPAKT sunt produse siliconice utilizate în construcții pentru etanșări și asamblări generale, asigurând închiderea rosturilor, respectiv impermeabilizarea acestora la apă și infiltrații de aer.

În cazul în care spuma poliuretanică ajunge pe îmbrăcăminte există o soluție de curățare?

DA, exista o soluție de curățire.

Avem în acest caz, un agent de curățare COMPAKT - special conceput pentru a înlătura de pe îmbrăcăminte spuma poliuretanică sau se poate folosi și acetona. Dar de precizat este faptul că spuma trebuie curațată atunci când încă nu s-a întărit, de aceea este recomandat ca în timpul lucrărilor desfășurate să se poarte echipament de protecție, mănuși și ochelari de protecție pentru a evita orice ce fel de problemă.

Care este diferența între siliconul universal și siliconul pentru construcții?

Siliconul pentru construcții nu atacă suprafețele pe care este aplicat. Este singurul silicon care are adeziune la policarbonat. Rezistă mult mai bine la intemperii și are aderență mult mai bună la materiale de construcții.

Există un silicon roșu de foc?

DA. Pentru temperaturi de max 300C putem folosi Gasket.

COMPAKT gasket este un etanșant siliconic monocomponent roșu, rezistent la temperaturi înalte (+300°C), ce înlocuiește garniturile obișnuite prin formarea pe loc a unei garnituri flexibile ermetice rezistente. Nu se deformează la aplicațiile orizontale și verticale, se întărește rapid și prezintă o rezistență excelentă la apă, ozon, UV și chimicale.

COMPAKT gasket are o adeziune excelentă la numeroase suprafețe și flexibilitate ridicată la temperaturi joase (-40°C). Proprietățile sale fizice superioare sunt proiectate pentru a-i oferi durabilitate și performanțe remarcabile.

Ce sigilant este recomandat la îmbinarea dintre aluminiu și sticlă?

Recomandat este COMPAKT Siliconul Construcții.

COMPAKT Silicon Construcții este un etanșant siliconic monocomponent pe bază alchoxy, cu întărire rapidă ce formează o peliculă cauciucată foarte elastică și durabilă, cu excelentă adeziune la majoritatea suprafețelor din construcții: sticlă sau suprafețe glazurate, lemn vopsit, aluminiu și alte metale, zidărie, beton, GRP, PVC și multe alte plasticuri.

COMPAKT Silicon Construcții este rezistent la temperaturi înalte sau joase, intemperii și ultraviolete fapt ce are o deosebită importanță în aplicații unde performanțele pe termen lung sunt cerute. Proprietățile fizice excelente sunt proiectate pentru a-i oferi durabilitate și performanțe remarcabile.